Abdominoplàstia

A l’abdomen, els augments i pèrdues de pes, les acumulacions de grassa genètics, els embarassos i l'obesitat excessiva, s’acompanyen d’una distensió de totes les estructures de la paret abdominal per l’excedent cutani, la relaxació muscular i l’acumulament de greix a la zona, produint un desordre estètic del contorn abdominal.

La solució per a aquests casos, no n’hi ha prou amb l’eliminació de l’excés de greix abdominal, ja que és necessari reparar la musculatura de la paret abdominal, així com la eliminació de l’excés de pell. Això s’aconsegueix mitjançant la cirurgia anomenada dermolipectomia abdominal.

Es tracta d’una cirurgia que requereix un o dos dies d’ingrés a la clínica, i deixa una cicatriu que queda amagada sota l’abdomen, amb un post-operatori de repòs relatiu d’una setmana a deu dies, l’ús de faixa durant un mes i control alimentari per no engreixar.

A vegades s’acompanya de liposucció dels flancs, pubis, cintura i de la zona de l’estómac per aconseguir així una millora de tot el contorn abdominal.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Abdominoplàstia i liposucció
  • Abdominoplàstia i liposucció
  • Abdominoplàstia i liposucció