Lipoescultura

La Lipoescultura és una tècnica mitjançant la qual es pot eliminar el greix localitzat que és resistent al tractament dietètic d’una forma proporcionada. La lipoescultura es realitza en clínica de forma ambulatòria. Actualment es realitza amb microcànules (3mm de diàmetre) i mitjançant anestèsia local i sedació. En el cas de zones més grans, és recomanable realitzar-la amb anestèsia peridural. Si la zona és petita, es pot realitzar mitjançant anestèsia local exclusivament. Això ens permet poder avaluar intraoperatòriament al pacient de peu, i per tant, obtenir resultats òptims en una sola sessió. La reincorporació a la vida professional és d’un a tres dies, segons la quantitat de greix extret, les zones lipossucionades i l’edat.

És necessari utilitzar una peça de compressió a la zona intervinguda que es recomana a cada pacient individualment per un espai de temps d’unes tres o quatre setmanes.

Es recomanen realitzar drenatges limfàtics posteriors a la intervenció per a una major rapidesa en la recuperació. Amb la lipoescultura que es fa actualment, és possible intervenir fins i tot a pacients amb certa flacciditat a la pell, permetent no solament una reducció de volum, sinó una reafirmació de la pell, evitant tècniques més cruentes.

En mans expertes es pot liposuccionar qualsevol part del cos o de la cara.

És fonamental realitzar un estudi del pacient abans de la intervenció perquè els canvis que realitzem en la seva silueta li aportin un aspecte més proporcionat i totalment natural.

Per a més informació, es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Dr.Rafael Gàlvez. i Dr.Illouz (Inventor de la Lipoescultura ).
  • Lipoescultura
  • Lipoescultura