Mamoplàstia de reducció o mastopèxia

Quan hi ha un excés de volum mamari, es pot produir una alteració de les estructures òssies de l'esquena (repercussió funcional). És possible que també pugui repercutir psicològicament (repercussió estètica). La solució consisteix en la cirurgia anomenada mamoplàstia de reducció. Es realitza mitjançant l'eliminació de l’excés de teixit mamari que és responsable de la desproporció de volum i l’excés de pes, a més es resseca la pell sobrant, col·locant el complex arèola-mugró a l’altura adequada.

Necessita un ingrés a la clínica d’un o dos dies, amb un postoperatori d’unes cures mínimes durant uns quinze dies, recuperant ràpidament el ritme de vida habitual.

Les cicatrius residuals solen estar localitzades al voltant de l'arèola, verticalment fins al solc, i en casos extrems, en el mateix solc submamarí.

La mastopèxia és la cirurgia que es realitza per aquells pits caiguts per un excés de flacciditat cutània, per guanys i pèrdues de pes o després de la lactància, i que no requereixen reduir la mida.

S’elimina l’excedent de pell amb reposició de la forma de la mama, així com del complex arèola – mugró.

Les cicatrius residuals són les mateixes que en la hipertròfia mamaria i depèn la seva extensió dels centímetres que s’hagi de re posicionar el complex arèola - mugró.

És una cirurgia que es pot realitzar de forma ambulatòria o amb ingrés en dependència del tipus d’anestèsia utilitzada. El postoperatori sol ser ràpid i poc dolorós, arribant en menys d’una setmana a un ritme de vida normal.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari