Ritidectomia o lífting cervico-facial

La cirurgia del rejoveniment facial és un procediment quirúrgic destinat a aixecar i tensar la pell de la cara (front, galta i coll) per reduir el penjament per flacciditat. En la primera consulta, s’avaluarà la cara i s’exposen totes les possibilitats.

Aquest procediment està indicat en pacients amb una important flacciditat, sobretot del coll. Si la flacciditat és moderada o incipient, actualment existeixen altres procediments menys agressius per corregir el defecte.

És molt important deixar de fumar almenys una o dues setmanes abans de la cirurgia i fins dues setmanes després.

El lífting es realitza en quiròfan mitjançant anestèsia local, sedació o anestèsia general, en una clínica o hospital. Normalment, s’està ingressat la nit després de la cirurgia, donant-se d’alta l'endemà.

Un lífting sol durar unes tres hores o més quan s’associa a altres intervencions com la blefaroplàstia (molt recomanable), augment de pòmuls per tornar volums perduts i píling, per rejovenir l’aspecte de la pell.

La col·locació exacta de les incisions i els passos de la cirurgia varien molt segons les estructures de la seva cara i la tècnica preferida pel cirurgià. Les incisions comencen generalment a nivell de les sienes, dissimulada en el cabell, s’estenen per una línia natural que passa just davant de les orelles i continua darrere el lòbul de les orelles cap a la part posterior del cuir cabellut. Si cal treballar sobre el coll, es pot fer una petita incisió sota la barbeta.

Generalment se separa la pell del greix i els músculs subjacents. El greix sobrant es liposucciona al voltant del coll i la barbeta per millorar el contorn de la cara.

Sol haver-hi poques molèsties després de la cirurgia. És normal que existeixen certes zones de la pell endormiscades. Aquesta sensació desapareix en unes setmanes, els embenatges es retiren el cinquè dia després del lífting. L’aspecte inflat i amb blaus dura uns dies, segons cada persona; recordi que en poques setmanes la seva aparença serà normal.

La majoria dels pacients que es sotmeten a un lífting es troben bé en dos dies, però s’ha de descansar durant la primera setmana. Sobre la tercera setmana, el seu aspecte serà molt natural.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari