Últimes tècniques mini-invasives en medicina estètica facial (Barcelona)

Lifting Invisible:

Anomenem lífting invisible al procediment creat pel Dr. Serdev, però modificat, que suspèn el terç superior i mig de la cara aproximadament 1 cm mitjançant la plicatura del múscul temporal i suspensió de la dermis de la pell situada a la regió intrapilosa de la fossa temporal, amb anestèsia local i recuperació immediata. En aquest procediment no es fan servir fils de suspensió ni s'actua sobre la cara. Sense embenats ni compressius. En només 40 minuts.

Lifting de coll de Nefertiti:

Anomenem lífting de coll de Nefertiti a la col·locació senzilla d'una sutura elàstica no reabsorbible, que recorre en un pla subcutani, tota la regió de l'angle cervicomandibular d'esternoclidomastoïdal a esternoclidomastoïdal, que aconsegueix dibuixar un angle més tancat del coll i de la pell d'aquesta regió, mitjançant anestèsia local i recuperació immediata, sense embenats ni compressius. En només 35 minuts.

Làser de díode per a la reducció definitiva en un 75% de la sudoració excessiva d'aixelles:

Mitjançant anestèsia local i en només 30 minuts podem reduir en més de 75 % la sudoració excessiva de les aixelles, gràcies a la destrucció de les mateixes a través d'un petit làser de díode, econòmic i portàtil  (FOX ), al curs es mostrarà el procediment, complementat per una altra tècnica que n'assegura els resultats.

Lipolisi i remodelació de l'oval mandibular amb làser de díode:

En només 40 minuts i amb anestèsia local, podem redefinir l'oval del maxil·lar inferior, eliminant les boles de bulldog i aconseguint una retracció de la pell despenjada.