Últimes tècniques mini-invasives en medicina estètica facial ( Madrid )

Benvolguts companys:
 
A petició d'alguns de vosaltres i després de l'èxit del curs de Barcelona, ​​hem organitzat el proper dia 9 de febrer de 2013 en Madrid (Clínica Menorca), un curs en viu i totalment pràctic sobre quatre procediments molt poc agressius, molt resolutius i freqüents en les nostres consultes, realitzats tots de forma ambulatòria i en el propi consultori.
 
Lifting Invisible:
Diem lífting invisible al procediment creat pel Dr. Serdev, però modificat, que subjecta el terç superior i mig de la cara aproximadament 1 cm mitjançant la plicatura del múscul temporal i suspensió de la dermis de la pell situada a la regió intrapilosa de la fossa temporal, amb anestèsia local i recuperació immediata. En aquest procediment no s'utilitzen fils de suspensió ni s'actua sobre la cara. Sense embenats ni compressius. En només 40 minuts
 
Lifting de coll de Nefertiti:
Diem lífting de coll de Nefertiti a la col · locació senzilla d'una sutura elàstica no reabsorbible, que recorre en un pla subcutani, tota la regió de l'angle cervico-mandibular de esternoclidomastoïdal a esternoclidomastoïdal, que aconsegueix dibuixar un angle més tancat del coll i millora el despenjament de la pell d'aquesta regió, mitjançant anestèsia local i recuperació immediata, sense embenats ni compressius. en només 35 minuts.
 
Peeling de fenol per codi de barres i la flacciditat de la parpella inferior
Mitjançant anestèsia local i de forma totalment ambulatòria i amb tan sols set dies com a màxim de període de recuperació, aconseguirem esborrar les arrugues del codi de barres i millorar enormement l'envelliment de la zona periorbital inferior. El Dr Casanova amb amplíssima experiència en aquest tipus de tractaments, ens mostrarà la seva particular tècnica i ens transmetrà totes les cures pre i post tractament perquè el resultat sigui satisfactori i amb un període de recuperació confortable i ràpid.
 
 
Lipolisis i remodelació del oval mandibular amb làser de díode:
En només 40 minuts i amb anestèsia local, podem redefinir l'oval del maxil · lar inferior, eliminant les boles de bulldog i aconseguint una retracció de la pell despenjada.
 
Tots els procediments podran ser gravats.
 
Per finalitzar, es resumiran tots els secrets de cada tècnica així com les seves possibles complicacions i com evitar-les o tractar-les, per a una aplicació segura i eficaç.