Làser per venetes facials

Làser per venes facials

INDICACIONS

1- Grans varius

Utilitzem l’Endolaser mitjançant la punció d’una vena gran i amb anestèsia local. S’introdueix un catèter (fibra òptica) fins al punt desitjat, localitzant-lo amb ecografia. En anar retirant la fibra òptica, s’aplica energia làser que provoca la fibrosi de la vena afectada.

Aquesta tècnica té múltiples avantatges comparant-la amb la cirurgia convencional, com són l'anestèsia local, que és ambulatòria, que no és dolorosa, minimitzant les complicacions i oferint una reincorporació precoç a les activitats normals.

2- Venes varicoses de petita mida (venes residuals o recidives després d’una intervenció)

3- Aranyes vasculars per a tractament estètic

4- Venes o dilatacions venoses a la cara

5- Punt rubi

Un tractament amb làser consisteix a produir una coagulació de la sang en l’interior del vas i posterior col·lapse d'aquest. Per aconseguir-ho fan falta diverses sessions consecutives sobre la mateixa zona i aquestes sessions han d’estar separades entre elles per un període no inferior a 6 setmanes.

En aquest interval de temps complementem el tractament amb altres tècniques i, depenent de la superfície a tractar, calcularem el nombre de sessions per a cada cas.

És dolorós el tractament?

Només es percep com una discreta punxadeta o igual que un cop amb una goma elàstica.

No es precisa anestèsia local ni medicació analgèsica (si vostè ho requereix, s’aplica una crema anestèsica via tòpica).

Resultats

Els resultats en general són positius al 100% .Varia segons la idiosincràsia de cada pacient obtenint-se una notable millora en tots els casos.

Prova

Realitzem una prova per valorar com reacciona la seva pell i la seva resposta al tractament.

Consisteix en l'aplicació d’un reduït nombre de polsos d’energia sobre una petita zona el resultat de la qual es valora en uns set dies.

Altres

A part del tractament amb làser, realitzem altres tractaments segons la conveniència de la patologia buscant un resultat òptim, amb la tècnica MÜLLER, CHIVA, esclerosis i esclerosis amb escuma.

Sol·liciti informació i assessorament. No dubti a contactar amb nosaltres:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari