Arrugues d´expressió

Arrugues d'expressió
 
La famosa toxina que s'ha fet tant popular per la seva efectivitat, és el tractament ideal per a disminuir les arrugues d'expressió. 
 
  • La toxina s'injecta en una proporció adequada en el múscul causant de l'arruga. Es fa amb una agulla molt fina i sol fer-se en la consulta.
  • La dosi utilitzada és molt petita i no implica riscos greus. La toxina actua sobre la placa motora, que és la connexió entre el nervi i el múscul.
  • Impedeix l'alliberament de l'acetilcolina, que és la substancia missatgera de la transmissió de l'impuls nerviós cap al múscul. L'efecte no és permanent, ja que el nervi produeix noves terminacions nervioses i noves connexions amb el múscul. Això significa que als tres mesos de la injecció, es comença a recuperar activitat muscular. Després de la injecció, l'efecte comença als 4-5 dies i dura entre 4 i 6 mesos, després dels quals cal repetir el tractament. No obstant això, sembla ser que després de repetides injeccions el múscul es va afeblint, i és necessària menys dosi i el resultat és més durador. Ha estat el tractament més utilitzat a tot el món de tots els aplicats en medicina estètica, amb una significativa progressió ascendent.
  • El grau de satisfacció és molt alt, per això més del 90% dels pacients que s'ho apliquen per primera vegada, continuen amb el tractament cada cinc/sis mesos.

 

 

Implants de farciment
 
  • Els utilitzem en els solcs i arrugues, no gaire profunds, que no estan produïts per la flaccidesa o per l'expressió facial. Amb el pas del temps, els volums de la cara i d'altres parts del cos, es  van perdent. Apareixen depressions i arrugues que estèticament ens envelleixen.
  • És de gran importància descartar en la història clínica, processos relacionats amb patologies immunològiques i al·lèrgics del/la pacient.
  • Posteriorment optem pel material de farciment més idoni per a cada zona i cada pacient.
  • L'àcid hialurònic es presenta  en diversos formats de fluïdesa, reticulació i durabilitat en el temps. Som partidaris d'utilitzar-ho en zones puntuals i petites. La seva permanència oscil·la de 3 a 18 mesos.
  • El ac. Polilàctic té una durabilitat major i pot servir per a zones de major extensió. La seva durabilitat és de 2 a 3 anys.
El material triat s'implanta en el llit de l'arruga, solc o depressió que es desitja emplenar, o conformant prèviament el disseny de la zona que es desitja remodelar. Cada material té una tècnica específica d'utilització i és necessària una instrucció per a ser correctament implantat, en la quantitat correcta, la profunditat idònia, i les cures  posteriors.
 
Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.
 

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari