Arrugues i solcs facials

Implants de farciment
 
  • Els utilitzem en els solcs i arrugues, no gaire profunds, que no estan produïts per la flaccidesa o per l'expressió facial. Amb el pas del temps, els volums de la cara i d'altres parts del cos, es  van perdent. Apareixen depressions i arrugues que estèticament ens envelleixen.
  • És de gran importància descartar en la història clínica, processos relacionats amb patologies immunològiques i al·lèrgics del/la pacient.
  • Posteriorment optem pel material de farciment més idoni per a cada zona i cada pacient.
  • L'àcid hialurònic es presenta  en diversos formats de fluïdesa, reticulació i durabilitat en el temps. Som partidaris d'utilitzar-ho en zones puntuals i petites. La seva permanència oscil·la de 3 a 18 mesos.
  • El ac. Polilàctic té una durabilitat major i pot servir per a zones de major extensió. La seva durabilitat és de 2 a 3 anys.
El material triat s'implanta en el llit de l'arruga, solc o depressió que es desitja emplenar, o conformant prèviament el disseny de la zona que es desitja remodelar. Cada material té una tècnica específica d'utilització i és necessària una instrucció per a ser correctament implantat, en la quantitat correcta, la profunditat idònia, i les cures  posteriors.
 
Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.
 

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps: