Bioplàstia

La bioplàstia és una tècnica que serveix per modificar el perfil, el volum i la silueta d'algunes parts de la cara o del cos.

L'actuació de la bioplàstia se centra en l'addicció d'implants biològicament compatibles, com els de les arrugues o els de donar volum a determinades zones del cos o de la cara amb motius estètics. La tècnica ha estat aplicada des de fa més de deu anys, segons recull la literatura científica, amb excel·lents resultats.

Els materials d'implant poden ser reabsorbibles o permanents, recomanant començar pels reabsorbibles per veure l'efecte estètic per passar posteriorment als definitius si el pacient estigués d'acord amb el mètode i l'implant reabsorbible no hagués produït cap tipus de complicació.

Com a material autòleg, també podem utilitzar el propi greix del pacient a través d'una microliposucción, buscant les cèl·lules mare del teixit que faran sobreviure l'empelt.

La tècnica es basa en fer implants en determinades zones anatòmiques de la cara o el cos amb l'únic objectiu de:

  • Omplir defectes post-traumatismes o estigmes post quirúrgics.
  • Modificar en el possible la forma de la gepa dorsal de l'apèndix nasal.
  • Aixecar la punta nasal uns graus amb motius estètics, si ha caigut amb l'edat o és per raó hereditària.
  • Augmentar i modificar els volums dels pòmuls, solc naso-geniano, llavis, galtes, solc naso-conjugal, maxil·lar inferior, oval de la cara, mentó, etc.


Els implants es realitzen en una única sessió i una altra per retoc si fos necessari. Tot això amb anestèsia local exclusivament.

Les sessions es realitzen intercalant un termini de 30 dies com a mínim. Temps necessari perquè aquest implant realitzi la seva funció dinàmica en el lloc implantat. 

El temps de recuperació és molt ràpid, podent tornar a la vida normal abans de tres dies.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Dr.Rafael Gàlvez amb el Dr. Nàcul