Dietes, sobrepès i síndrome metabòlic

L’obesitat suposa una situació patològica caracteritzada per un excés de greix corporal. Actualment està demostrat que l’obesitat pot arribar a produir hipertensió arterial, diabetis, elevació del colesterol, elevació de triglicèrids, elevació d’àcid úric, alteracions hepàtiques i renals, escurçant l’esperança de vida.

Tot tractament de l’obesitat implica la realització d’un programa nutricional que comença amb una dieta variada i assequible i acaba amb un programa de manteniment en el qual es pretén que els pacients mantinguin el seu pes i aprenguin a nodrir-se correctament.Tot sota la supervisió d'un especialista en endocrinologia i nutrició.

En alguns pacients sol·licitem tant el test genètic de nutrició com el test de sensibilitat als aliments, pel qual podem saber la sensibilitat de cada pacient a 200 aliments testats i confeccionar així una dieta personalitzada.

El tractament de l’obesitat i de les seves complicacions és exclusivament mèdic i la seva última finalitat és el manteniment o sosteniment d’un pes adequat, evitant d’aquesta forma les complicacions que aquesta patologia provoca amb el temps.

És necessària la realització de controls analítics per avaluar les possibles complicacions adjacents a l’obesitat, i d’aquesta forma poder tractar-les.

El test de sensibilitat als aliments ens dóna una important pista per a moltes persones amb patologia clínica o no, i sobre aliments que en comptes de fer-nos aprimar, poden fer el contrari.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Sol·liciti informació i assessorament. No dubti a contactar amb nosaltres:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari