Lífting Biològic Optimal

En què consisteix el Lífting Biològic optimal?

En la implantació de fils reabsorbibles PDO (polidioxanona). Aquest tractament està indicat a pacients per prevenir i tractar els canvis involutius de diferents zones de la cara, coll i cos, com a conseqüència de l'envelliment, mitjançant la implantació hipodèrmica.

A mesura que l'individu envelleix, la pell i els músculs de la regió de la cara comencen a perdre to. La implantació de fil de PDO no pot aturar el procés d'envelliment, però pot millorar els símptomes de l'envelliment mitjançant la reafirmació de la pell amb el col·lagen propi. Són fils que s'implanten sense ancoratges ni sutures, a través d'agulles - guia.

La tècnica de la implantació s'individualitza per a cada pacient en funció dels canvis involutius dels teixits de cara, coll i zones del cos com braços i zona interna de la cuixa.

Tractament alternatiu

Podem intentar millorar l'elasticitat cutània i arrugues mitjançant altres tractaments o cirurgia, com els peeling químics facials o implantació de fils no reabsorbibles / reabsorbibles amb ancoratge. Hi ha riscos i complicacions associats amb les formes alternatives de tractament.

Riscos de la implantació de Fils de PDO (Polidioxanona)

  • No ha de prendre aspirina 5 dies abans del tractament, ja que pot augmentar el risc de problemes de sagnat. 
  • Encara que la majoria dels pacients no experimenten les complicacions, poden ocórrer en casos excepcionals: inflamació moderada del teixit com a resposta a la presència d'un cos estrany. Irritació local transitòria. Vessaments, edema o inflor lleu que desapareixerà en el termini d'una setmana i que poden ser fàcilment emmascarats amb maquillatge. 
  • Fils PDO estan contraindicats en persones amb sensibilitat o al·lèrgies conegudes als seus components. Les reaccions al·lèrgiques poden requerir tractament addicional.
  • Els efectes estètics derivats de la implantació de fils PDO es produeixen de manera gradual començant a ser visibles a les 2-3 setmanes de la realització de l'implant i aconsegueixen el seu màxim desenvolupament al voltant dels 3 mesos.

Efectes a llarg termini: El tractament amb fils PDO no atura el procés d'envelliment. Els resultats no es mantenen indefinidament, aquests depenen de l'edat, la tècnica utilitzada i la idiosincràsia del pacient. Es pot indicar que l'efecte es produeix durant un període de 6 a 12 mesos després de l'aplicació.

Recomanació: Després de la implantació com a tractament posterior es recomana evitar l'exposició solar excessiva i, si escau, utilitzar pantalla total en el període de cicatrització.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari