Lifting Biològic Premium de llarga duració

En què consisteix el lífting Biològic Premium de llarga duració?

En la implantació de fils de Polipropilé amb espícules. Està indicat per a prevenir i tractar els canvis involutius de la cara, com a conseqüència de l'envelliment, mitjançant la implantació hipodèrmica. Per tant la implantació serà individualitzada.

A mesura que l'individu envelleix, la pell i els músculs de la regió de la cara comencen a perdre to. La implantació de fil de Polipropilé no pot aturar el procés d'envelliment, però pot millorar els símptomes de l'envelliment mitjançant la reafirmació amb el col·lagen propi. Són fils que s'implanten amb microanclajes subdèrmics, a través d'agulles - guia.

Aquest procediment es realitza mitjançant anestèsia local .

Tractament alternatiu

Poden intentar millorar la laxitud cutània i arrugues mitjançant altres tractaments o cirurgia, com els peelings químics facials o implantació de fils no reabsorbibles, lifting invisible i lífting tradicional. Hi ha riscos i complicacions associats amb les formes alternatives de tractament .

Riscos de la implantació de fils de Polipropilé

No ha de prendre aspirina 5 dies abans del tractament, perquè pot augmentar el risc de problemes de sagnat.

Encara que la majoria dels pacients no experimenten les complicacions, poden ocórrer en casos excepcionals:

  • Inflamació moderada del teixit com a resposta a la presència d'un cos estrany, irritació local transitòria, vessaments, edema o inflor lleu que desapareix en el termini d'una setmana i que pot ser fàcilment emmascarat amb maquillatge.
  • Reaccions al · lèrgiques: Fils de polipropilé estan contraindicats en persones amb sensibilitat o al·lèrgies conegudes als seus components. Les reaccions al·lèrgiques poden requerir tractament addicional.
  • Resultat insatisfactori: Els efectes estètics derivats de la implantació de fils de Polipropilé es produeixen de manera gradual començant a ser visibles a les 2-3 setmanes de la realització de l'implant i aconsegueixen el seu màxim desenvolupament al voltant dels 3 mesos.
  • Efectes a llarg termini: El tractament amb fils de polipropilé no atura el procés d'envelliment . Els resultats no es mantenen indefinidament, aquests depenen de l'edat, la tècnica utilitzada i la idiosincràsia del pacient. Es pot indicar que l'efecte es produeix durant un període de 12 a 18 mesos després de l'aplicació.
  • Recomanació: Després de la implantació com a tractament posterior es recomana evitar l'exposició solar excessiva i, si escau, utilitzar pantalla total en el període de cicatrització.

Completi el formulari per tal de rebre més informació i assessorament:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Lífting biològic de llarga durada. Doctor Rafael Gálvez.
  • Resultat del lífting biològic de llarga durada. Giro-klínic.
  • Medicina i Cirurgia Estètica.