Mesoteràpia Capil·lar

En què consisteix la Mesoteràpia Capil·lar?

És un tractament dissenyat per a introduir còctels de tots els elements necessaris per a obtenir un creixement sa i estètic del cuir cabellut. El número i la freqüència de sessions depenen de la patologia a tractar i de cada pacient. Els resultats s'obtenen amb major efectivitat si el tractament de mesoteràpia capil·lar es complementa amb altres tractaments (tòpics i/ o orals) que potenciaran els seus efectes.

Quin seria el pacient ideal?

Persones que pateixen alopècia androgenètica masculina i femenina, efluvi telogénic, alopècia difusa, alopècia areata, alopècia estacional, caiguda del cabell post estrès, trastorns del creixement capil·lar, post traumatismes, deguts als canvis hormonals, l'edat, etc.

Com es realitza el tractament?

Es realitza en tan sols 15 minuts a la consulta mitjançant microinjeccions en la pell del cuir cabellut, en diverses sessions, normalment, començant amb 1 cada 7-15 dies i posteriorment, passant al manteniment mensual. Habitualment, aquest tractament es combina amb el tractament tòpic i / o oral per estimular l'efecte desitjat.

Hi ha alguna contraindicació?

  • La tècnica està contraindicada durant l'embaràs.
  • Fins passats 24-48h després de la sessió es desaconsella anar a saunes o piscines per evitar la contaminació dels punts de punció. Com qualsevol tècnica en la qual s'utilitza microagulla pot haver-hi el risc de tenir un petit hematoma a la zona de punció. Si aquest fet es produeix, cal protegir la zona del sol amb el protector solar SPF + i evitar la utilització de raigs UVA.

Quins resultats s'aconsegueixen?

La mesoteràpia capil·lar té com a finalitat  l'estimulació del creixement del cabell aportant uns nutrients necessaris per millorar la qualitat del fol·licle pilós i la pell del cuir cabellut en homes i dones. Els còctels de mesoteràpia capil·lar varien segons cada pacient i la seva presentafecció capil·lar per la qual cosa és imprescindible fer una valoració mèdica prèvia al tractament. Gràcies a aquest tractament es pot disminuir o frenar la caiguda accentuada del cabell del cuir cabellut, millorar la qualitat del pèl creixent en la seva densitat, fortalesa i brillantor. La mesoteràpia capil·lar es pot combinar amb altres tipus de tractaments com làser LED o tractaments dermatològics convencionals tòpics i orals anti-caiguda.

Aquest conjunt de mètodes tan nous dóna un important pas en el tractament de diferents tipus d'alopècia en homes i dones que proporciona una gran satisfacció dels nostres pacients.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari