Mesoteràpia

La mesoteràpia consisteix a injectar en la dermis (just sota de la pell) quantitats mínimes de certs medicaments de reconeguda eficàcia per a:

  • Activar la circulació local.
  • Alterar la permeabilitat de les parets cel·lulars dels adipòsits i facilitar l'alliberació del seu contingut gras.
  • Millorar l’oxigenació tissular.
  • Produir una combustió local dels greixos.

La injecció es realitza al llarg dels trajectes venosos principals i en totes les àrees cel·lulítiques, mitjançant agulles molt curtes i fines, muntades sobre xeringues convencionals o xeringues mecàniques, més o menys sofisticades.

Són necessàries inicialment de vuit a deu sessions (amb valoració a la tercera o quarta setmana) amb una freqüència setmanal. Contemplat aquest protocol inicial, s’estableixen sessions de manteniment, més o menys espaiades  en el temps, segons l'evolució.

En cas de sobrepès, és estrictament necessari associar un tractament dietètic; és molt convenient associar sessions de massatge circulatori i/o drenatge limfàtic.

La mesoteràpia és el tractament d’elecció per a la cel·lulitis difusa. S’obté una neta millora de la qualitat de la pell (pell de taronja), una disminució important del volum tissular i una millora de la pesadesa de cames (mala circulació).

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari