Peelings

El peeling està indicat en l’envelliment cutani global: pell apagada (aspecte, color, textura i/o tacte), taques pigmentàries o senils, arrugues fines o moderades, porus dilatats, petites cicatrius i/o lesions d’acne, etc..

Píling amb TCA
 
Aquest Píling combina el TCA al 33%, aigua oxigenada H2O2 i àcid kójic al 5% en una formulació innovadora que ens proporciona cobertura antibacteriana. És un biorevitalitzant que millora notablement l'aparença de la pell, rejovenint-la sense danyar-la. Afavoreix l'estimulació de fibroblastos i factors de creixement sense generar inflamació ni mal al teixit del pacient. No pela la pell i es pot realitzar en totes les èpoques de l'any, fins i tot a l'estiu. No és fotosensibilizante i està indicat en tots els fototipos de pell.
 
Està indicat en pacients de tots dos sexes i de qualsevol edat. És molt adequat en el tractament de la pell fotoenvellida i que presenta flaccidesa ja que millora la seva aparença generant una redensificació del teixit.
 
També està indicat en el tractament de melasma, estries, cicatrius atròfiques depressives de varicel·la i acne, i cicatrius hipertròfiques i queloideas. De la mateixa manera, s'han observat resultats visibles en la correcció de flaccidesa de cuixes, abdomen, braços i esquena.
 
És un tractament no invasiu d'aplicació tòpica que no produeix dolor ni requereix la interrupció de la vida social. No precisa l'ús d'agulles.
 
Les sessions tenen una durada d'entre 15 i 30 minuts en funció de quina superfície tractem.
 
Aquest tractament també es pot combinar amb altres tractaments de Medicina Estètica de manera simultània com Carboxiterapia, Toxina Botulínica, farciments volumètrics, injecció de vitamines, Microneedling, Radiofreqüència, làser fraccional o ablatiu o  plasma ric en plaquetes, teràpia fotodinàmica i fils de PDO.

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari