Remodelació lavial

La remodelació labial és una de les correccions estètiques més sol·licitades. L’objectiu és millorar l’aspecte dels llavis mitjançant la injecció d’un material biocompatible. És un procediment ambulatori que es realitza a la consulta.

Es poden utilitzar diverses substàncies.

  • Podem escollir el tipus d’implant en dependència del tipus de llavi, de la seva forma, de la quantitat necessària per a poder-se omplir. Som partidaris dels implants temporals després de valorar les possibles contraindicacions derivades d’una història amb patologia immunològica. Usualment són necessàries dues sessions per aconseguir un resultat estètic, progressiu i natural i evitar resultats extravagants i antinaturals. 
  • L’alternativa a la injecció és la cirurgia, si la distància entre l’arrel nasal i la part més alta de la mucosa del vermelló del llavi és superior o igual a vint mil·límetres en l’home i de disset en la dona, s’aconsella produir un retallament d’uns tres a cinc mil·límetres d’aquesta zona, per exposar més la mucosa del llavi. Es realitza amb anestèsia local amb una simple incisió d’on neix el nas, que amb els mesos és imperceptible.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari