Tècnica de "Murciélago" per toxina botulínica

Què és?

La tècnica de 'murciélago' per botox és una nova tècnica desenvolupada pel Doctor Rafael Gálvez, per evitar les petites complicacions o efectes indesitjats que a vegades es produeixen en infiltrar botox. És un procediment molt senzill, fàcil de practicar i que estalvia riscos.

En què consisteix aquesta tècnica? 

El seu nom és deu a la posició en què es realitza el tractament. Consisteix a posar el cap del pacient en un pla inferior al del seu cor per produir un omplert de tot el sistema venós facial superficial. D'aquesta manera es pot veure amb claredat, per evitar punxar en aquesta zona en el moment de realitzar les micro injeccions de la toxina. Es punxa, en els punts necessaris per relaxar els músculs, amb agulles de 32 g per aconseguir el mínim traumatisme i es finalitza amb un suau massatge per vibració a la zona tractada per provocar la difusió total del fàrmac.

Qui seria el pacient ideal?

Qualsevol pacient que se li recomani l'aplicació de Botox i que desitgi evitar complicacions o efectes secundaris.

Quines cures cal seguir després? 

Cap, el pacient podrà fer qualsevol gest, posició o activitat després del tractament sense cap problema ni risc de complicació.

Quins resultats aconsegueix?

Els habituals de l'aplicació de toxina botulínica, és a dir, rejoveniment del terç superior, descans de l'expressió, pujada de la cua de les celles i disminució de les arrugues d'expressió.

Principal avantatge 

Evitar o reduir la possibilitat d'efectes secundaris derivats de l'aplicació del botox. De vegades i de manera involuntària, es punxa en un petit vas sanguini i això provoca que la toxina es dilueixi en la sang extravasada, i que la toxina injectada migri del punt exacte triat per al tractament a altres grups musculars. També s'eviten el mal de cap que alguns pacients presenten per haver injectat la toxina dins la llum vascular de la vena temporal frontal, o en alguna de les seves branques accessòries.

Per a més informació, es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari