Tractament de cèl·lules Progenitores en medicina i cirurgia estètica

Què són les cèl·lules progenitores?

El cos humà conté centenars de diferents tipus de cèl·lules que són importants per a la nostra salut diària. Aquestes cèl·lules són responsables de mantenir els nostres cossos en funcionament cada dia, per fer que el nostre cor bategui, que el nostre cervell pensi, que els nostres ronyons netegin la sang, per reemplaçar les cèl·lules de la nostra pell a mesura que es renova, etc.

La funció especial de les cèl·lules progenitores és la de formar tots aquests altres tipus de cèl·lules. Les cèl·lules progenitores són les proveïdores de noves cèl·lules. Per exemple, les cèl·lules progenitores de la pell poden formar més cèl·lules progenitores de la pell o poden formar cèl·lules diferenciades de la pell que tenen treballs específics com produir el pigment de la melanina, cicatritzar i reparar en general els danys que el medi intern o el medi ambient poden ocasionar

On es poden trobar cèl·lules progenitores?

Les cèl·lules progenitores poden trobar-se en molts teixits del cos, com la medul·la òssia, el greix, la sang, la pell, etc. Es poden trobar cèl·lules progenitores més immadures en l'embrió, així com en la sang del cordó umbilical d'un nadó acabat de néixer.

Per què les cèl·lules progenitores són importants per a la seva salut?

Quan un teixit com la pell, es lesiona, les cèl·lules progenitores s'activen. Les cèl·lules progenitores tenen la tasca de reparar els teixits danyats i substituir les cèl·lules que es fan mal bé o moren rutinàriament.

D'aquesta manera les cèl·lules progenitores ens mantenen sans i impedeixen l'envelliment prematur. Les cèl·lules progenitores són com el nostre propi exèrcit de metges microscòpics.

Cèl·lules progenitores i medicina estètica

A Giro- Klinic, tenim el sistema apropiat per aïllar cèl·lules progenitores instantàniament del propi pacient i fer tractaments en el moment sense necessitat de tractar-les per millorar tots els nostres resultats de rejoveniment.

De forma senzilla i sense riscos, amb anestèsia local i en aproximadament trenta minuts, podem tractar mitjançant micro injerts de cèl·lules progenitores problemes com el fotoenvelliment, l'alopècia androgenètica, estries i molts més.

El cost és molt similar a qualsevol altre tractament.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Si tens interès en aquest nou i especial tractament no dubtis en preguntar-nos:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari