Tractament per la cel-lulitis (ALIDYA)

Alidya, es el primer dispositiu mèdic injectable de la medicina estètica indicat per prevenir i tractar la cel·lulitis (patologia estètica caracteritzada pel deteriorament de la superficie cutànea, sobretot a les cames).

Alidya regenera el teixit adipós del pacient, el que permet que la pell recuperi una aspecte normalitzat de manera ràpida i segura.

Aquest tractament està indicat en pacients amb cel·lulitis, especialment per aquells amb cel·lulitis edematosa. També podem esperar resultats moderats en aquells amb cel·lulitis fibrótica i esclerótica.

Alidya s'aplica mitjançant una senzilla tècnica de mesoteràpia i no requereix cap tipus d'anestèsia ja que es practicament indolor.

Es recomana realitzar una mitja de 7 a 12 sessions, una per setmana, aplicant una dosi de 10ml (dos dosis en pacients amb un pes superior a 65kg).

Es un tractament molt segur. Només ens trobarem amb lleus molèsties a la zona tractada que a la majoria de casos remeten a les poques hores. Durant les seguents hores post-tractament, el pacient haurà d'evitar l'exposició solar.