Dr. Fèlix Chavarría Marin, cirurgia plàstica i reparadora

Dr. Fèlix Chavarría Marin, nºcol 46110BC

El Dr. Chavarria va cursar la carrera de medicina a la Universitat de Barcelona (Hospital Clínic). Després de graduar-se va realitzar el MIR a on la seva bona qualificació li va permetre escollir l'especialitat de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l'Hospital Universitari de Bellvitge, un dels serveis més potents i prestigiosos a nivell nacional en aquesta especialitat.

Durant els 5 anys que va durar la seva residència va poder aprendre i aprofundir en camps com:

  • Cirurgia reconstructiva mamària en pacients amb càncer, tant inmediata com diferida
  • Reconstruccions craneofacials
  • Reconstruccions microquirúrgiques
  • Cirurgia dels sarcomes
  • Contorn corporal
  • Cirurgia del linfedema
  • Cirurgia estètica

Va acabar la seva formació a Brasil (Universitat de Sao Paulo, Hospital Das Clinica) col·laborant al costat dels millors cirurgians a nivell mundial en estètica i portant a Espanya moltes de les tècniques innovadores apreses.

Durant tots aquests anys ha seguit formant-se, assistint a congressos nacionals i internacionals, conferències i publicant articles en diverses revistes científiques.

A més ha mostrat un notable interès per la docència, impartint classes i seminaris dins l'àmbit de les ciències de la salut.

Va treballar com a metge adjunt a l'Hospital Universitari de Bellvitge (Cirurgia plàstica i reparadora) i formant part de la Unitat Funcional de Mama del ICO (Institut Català d'Oncologia), activitat que solapa amb la cirurgia estètica a clíniques privades de Barcelona i rodalies.

Actualment col·labora en diverses clíniques de Barcelona, com la Clínica CIMA, Clínica Diagonal o Clínica Creu Blanca y forma part del quadre mèdic de l'Institut de Benito com a Cirurgià Plàstic i Estètic.

Els resultats obtinguts son d'allò més naturals possibles, mantenint en tot moment l'harmonia i proporcions, mitjançant la utilització de les millors tècniques i materials.

Les més de 1.500 cirurgies realitzades i sobretot la seva humanitat, li donaran la seguretat i confiança que busca en un cirurgià.

  • Dr. Fèlix Chavarria Marin, nºcol 46110BC