Bioplàstia d'espatlla

Tècnica per la qual podem augmentar i modificar les espatlles caigudes o poc desenvolupats mitjançant Ac. Hialurònic.

Per a què serveix aquesta tècnica? 

La Bioplàstia és una tècnica que permet modificar angles i volums del rostre i del cos mitjançant l'ús de materials de farciment. La seva nova aplicació a les espatlles, aconsegueix elevar i fer-los més harmoniosos. Amb poques paraules, les persones que necessiten utilitzar muscleres, són les candidates òptimes per a aquesta tècnica.

En què consisteix aquesta tècnica?

Es fa un estudi molt meticulós de la morfologia del pacient per definir la localització ideal dels implants. Mitjançant anestèsia local, s'introdueix el material de farciment necessari amb una cànula, que evita danyar vasos sanguinis o nervis. Es posa la quantitat justa i necessària per realçar les espatlles i donar-hi una millor estructura sense exagerar.

Qui seria el pacient ideal? 

Persones amb les espatlles caigudes, i persones que necessiten utilitzar muscleres.

Quines cures cal seguir després?

A l'anestèsia local s'utilitza un "còctel" especial, perquè no es produeixin ni inflamació ni hematomes, la qual cosa permet reprendre l'activitat social al cap de dues hores del tractament. Durant aquestes dues hores, cal aplicar fred local i seguir el protocol de fàrmacs indicats pel metge, per evitar possibles infeccions, inflamacions o hematomes.

Quin resultat s'aconsegueix?

Unes espatlles estilitzades i amb una bonica forma, però en cap cas exagerades. Els resultats duraran depenent del producte utilitzat, si s'utilitzen farcits reabsorbibles, sol durar uns 12 mesos.

Hi ha alguna contraindicació?

Aquesta tècnica està desaconsellada en aquells pacients amb malalties autoimmunes no solucionades. Per realitzar aquesta tècnica, s'exigeix al pacient una estricta història clínica.

Si desitja rebre més informació sobre aquest servei, ens ho pot sol·licitar a través del formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Bioplàstia d'hombro
  • Bioplàstia d'hombro