Carboxiteràpia

La Carboxiteràpia consisteix en l'aplicació percutània o subcutània de diòxid de carboni amb finalitats terapèutiques i estètiques. Aquesta aplicació de CO2 s'efectua amb un equip capaç de controlar el volum de gas (cm3) amb una pressió constant durant un temps determinat. El gas ha de ser de tipus medicinal anaeròbic amb 99.9% de puresa.

S'ha introduït la metodologia en Medicina Estètica per al tractament de la cel·lulitis, l'adipositat localitzada, la flaccidesa, les cicatrius i les estries. També, s'utilitza com coayuvante als tractaments d'aprimament i post liposucció.

El CO2 s'introdueix a nivell subcutani a través d'una agulla de 30g que es col·loca subcutàniament, el control de la distribució es realitza per mitjà d'una pistola dissenyada específicament a França amb marcatge CE per a aquest ús i que dóna el cabal, la quantitat i el temps d'injecció del gas. Durant el subministrament de CO2 és evident un emfisema subcutani que s'estén en una àrea de 10 cm al voltant aproximadament, al que pot seguir un eritema (vermellor) amb sensació de calor el que evidencia l'efecte i l'activitat vascular del gas. Per via subcutània el CO2 provoca una vasodilatació del micro cercle subcutani. Quan l'oxihemoglobina va nodrir al nostre organisme amb O2 immediatament després d'haver injectat CO2, es creu que hi ha una descompensació pel que augmenta la quantitat d'O2 en aquesta zona, d'aquesta forma es presenta la vasodilatació i l'augment de l'oxigenació local, al seu torn l'hemoglobina va captant el CO2 que s'ha introduït en l'organisme. Aquesta acció es manifesta a través de l'augment de la velocitat de flux i l'obertura de capil·lars virtuals normalment tancats en condicions parafisiològiques.

Per a més informació, es pot posar en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari