Dermaroller-Dermapen (Teràpia d'Inducció del col·làgen )

La Teràpia d'Inducció de Col·lagen amb el Dermaroller -Dermapen ha estat dissenyada per desencadenar la síntesi de nou col·lagen, assolint una pell més jove, més sana, llisa i lluminosa.

Dermaroller - Dermapen és un dispositiu mèdic dissenyat per tractar diverses indicacions de la pell tals com:

Arrugues i línies fines
Flacciditat, pèrdua de fermesa i elasticitat.
To de la pell apagat.
Pell danyada pel sol.
Cicatrius de diferent naturalesa.
Marques d'acne
Pigmentació irregular.
Cel·lulitis i estries.
Alopècies.

La tècnica consisteix en aplicació a la pell d'un dispositiu mèdic estèril en forma de corró que té finíssimes microagulles de l'titani banyades en or. Després de la valoració de la zona a tractar s'aplica crema anestèsica tòpica que minimitza qualsevol possible molèstia durant el tractament. El Dermaroller-Dermapen permet treballar amb la pell de la cara i cos, i també amb el cuir cabellut. Al passar per la superfície cutània es produeixen microscòpiques puncions formant una gran quantitat de microcanals a nivell de la dermis superficial i profunda. Això estimula l'organisme a sintetitzar col·lagen i elastina per reparar la pell. També, els microcanals permeten millor penetració de productes tòpics que s'apliquen segons la necessitat de cada tipus de pell, per tant, el Dermaroller (Dermapen) podria ser complement a qualsevol tractament que ho necessiti.

Els signes de regeneració i reparació cutània poden trigar entre 4-8 setmanes depenent de cada pacient, i aniran millorant gradualment.

Es recomana fer 4 sessions un cop a el mes.

La Teràpia d'Inducció de Col·lagen amb el Dermaroller (Dermapen) ha estat dissenyada per desencadenar la síntesi de nou col·lagen, originant una pell més jove, més sana, llisa i lluminosa.

Candidats per a aquest tractament són: homes i dones de qualsevol edat, que presenten pèrdua de fermesa i elasticitat cutània, arrugues, dany solar, cicatrius postvaricela, cicatrius post quirúrgiques, cicatrius post-cremades, marques de l'acne, pigmentació irregular, alopècia areata i difusa, estries després de l'embaràs o del ràpid creixement, o degudes a canvis de pes.

 

 

 

Voleu conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari
  • Dermaroller
  • Dermaroller-Dermapen