Dermaroller-Dermapen (Teràpia d'Inducció del col·làgen )

Dermaroller és un dispositiu mèdic únic dissenyat per al tractament i correcció de diverses condicions de la pell com:

  • Arrugues i línies fines.
  • Flaccidesa, pèrdua de fermesa i elasticitat.
  • To de la pell apagat.
  • Pell danyada pel sol.
  • Cicatrius de diferent naturalesa.
  • Marques d'acne.
  • Pigmentació irregular.
  • Cel·lulitis i estries.
  • Alopècies.

És un nou procediment no quirúrgic i no ablatiu que no requereix un període de recuperació específic. Es pot tractar els homes i dones, de totes les edats, sempre pensant que a l'edat jove la resposta a l'estimulació del col·lagen és més gran que en l'edat avançada. Es pot practicar a qualsevol època de l'any a diferència dels tractaments com el peeling, làser i/o dermoabrasió.

La tècnica consisteix en aplicació a la pell d'un dispositiu mèdic estèril en forma de corró que té finíssimes microagulles de titani banyades en or. Després de valorar la zona a tractar s'aplica crema anestèsica tòpica que minimitza qualsevol possible molèstia durant el tractament. El Dermaroller permet treballar amb la pell de cara i cos, i també amb el cuir cabellut. En passar per la superfície cutània es produeixen microscòpiques puncions formant una gran quantitat de microcanals a la dermis superficial i profunda. Això estimula l'organisme a sintetitzar el propi col·lagen i elastina per reparar la pell. També, els microcanals permeten millor la penetració de productes tòpics que s'apliquen segons la necessitat de cada tipus de pell, per tant, Dermaroller podria ser un complement a qualsevol tractament que calgui.

Els signes de regeneració i reparació cutània poden trigar entre 4-8 setmanes depenent de cada pacient i aniran millorant gradualment.

Es recomana fer un seguit de 4 sessions un cop al mes cadascuna.

Juntament amb el tractament, el metge pot prescriure una pauta personalitzada d'ús domiciliari de productes específics indicats per a tractar cadascuna d'afeccions de la pell per complementar el tractament i potenciar els resultats.

Teràpia d'inducció de Col·lagen: el Dermaroller ha estat dissenyat per desencadenar la síntesi de nou col·lagen, derivant una pell més jove, més sana, llisa i lluminosa.

Candidats per aquest tractament són: homes i dones, de qualsevol edat, que presenten pèrdua de fermesa i elasticitat cutània, arrugues, fotoenvelliment cutani, cicatrius post varicel·la, cicatrius post quirúrgiques, cicatrius post cremades, marques de l'acne, pigmentació irregular, alopècia areata i difusa, estries després de l'embaràs o del ràpid creixement o degudes als canvis del pes.

Els avantatges de Teràpia d'inducció del Col·lagen: permet tractar un espectre molt ampli d'afeccions cutànies, és un tractament miniinvasiu, amb ràpida recuperació, resultats visibles a llarg termini i que té possibilitat de combinació amb altres tractaments mèdic-estètics, a qualsevol època de l'any.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari