Dermaroller-Dermapen (Teràpia d'Inducció del col·làgen )

Dermaroller és un dispositiu mèdic únic dissenyat per al tractament i correcció de diverses condicions de la pell com ara:

  • Arrugues i línies fines.
  • Flacciditat, to de la pell apagat.
  • Pèrdua de fermesa i elasticitat.
  • Pell danyada pel sol.
  • Cicatrius de diferent naturalesa.
  • Marques d'acne.
  • Pigmentació irregular.
  • Cel·lulitis i estries.
  • Alopècies.

És un nou procediment no quirúrgic i no ablatiu que no requereix un període de recuperació específic. Es pot tractar els homes i les dones, de totes les edats, sempre pensant que a l'edat jove la resposta a estimulació del col·lagen és més gran que en l'edat avançada. Es pot practicar a qualsevol època de l'any a diferència dels tractaments com el peeling, làser i/o dermoabrasió.

La tècnica consisteix en aplicació a la pell d'un dispositiu mèdic estèril en forma de corró que té finíssimes microagulles de titani i banyades en or. Després de valorar la zona a tractar s'aplica crema anestèsica tòpica que minimitza qualsevol possible molèstia durant el tractament. El Dermaroller permet treballar amb la pell de cara i cos i també amb el cuir cabellut. En passar per la superfície cutània es produeixen microscòpiques puncions formant una gran quantitat de microcanals a la dermis superficial i profunda. Això estimula l'organisme a sintetitzar el propi col·lagen i elastina per reparar la pell. També, microcanals permeten millor la penetració de productes tòpics que s'apliquen segons necessitat de cada tipus de pell, per tant, Dermaroller podria ser un complement a qualsevol tractament que calgui.

Els signes de regeneració i reparació cutània poden trigar entre 4-8 setmanes depenent de cada pacient i aniran millorant gradualment.

Es recomana fer un seguit de 4 sessions un cop al mes cadascuna.

Juntament amb el tractament el metge pot prescriure una pauta personalitzada d'ús domiciliari dels productes específics indicats per a tractar cadascuna d'afeccions de la pell per complementar el tractament i potenciar els resultats.

Teràpia d'inducció de Col·lagen: el Dermaroller ha estat dissenyat per desencadenar la síntesi de nou col·lagen, derivant una pell més jove, més sana, llisa i lluminosa.

Candidats per aquest tractament són: homes i dones, de qualsevol edat, que presenten pèrdua de fermesa i elasticitat cutània, arrugues, fotoenvelliment cutani, cicatrius post varicel·la, cicatrius post quirúrgiques, cicatrius post cremades, marques de l'acne, pigmentació irregular, estries després de l'embaràs, del ràpid creixement i degudes als canvis del pes, alopècia areata i difusa.

Els avantatges de Teràpia d'inducció del Col·lagen: permet tractar un espectre molt ampli d'afeccions cutànies, és un tractament miniinvasiu, amb ràpida recuperació, resultats visibles a llarg termini i que té possibilitat de combinació amb altres tractaments mèdic-estètics, a qualsevol època de l'any.

Els resultats que s'obtenen varien depenent del pacient.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...