Làsser CO2 Fraccionat

El làser CO2 fraccionat és una excel·lent tècnica per al rejoveniment i regeneració de la nostra pell del rostre, coll, escot i mans amb excel·lents resultats per a millorar les arrugues, cicatrius d'acne, porus dilatats, taques i estries.

El làser CO2 fraccionat és una excel·lent tècnica per el rejoveniment i regeneració de la nostra pell de la cara, coll, escot i mans amb excel·lents resultats per millorar les arrugues, cicatrius d'acne, porus dilatats, taques i estries entre altres alteracions de la pell.
El làser CO2 emet energia pulsada que escalfa l'aigua continguda en la pell fins a arribar al seu punt d'ebullició, generant la vaporització de les capes superficials a través d'unes micro perforacions (fraccionat), arribem a capes més profundes, deixant zones de pell sanes entre elles, permetent així una més ràpida recuperació, la calor produïda pel làser actua a dos nivells:

- A nivell superficial millorant les arrugues, porus dilatats, taques, estries i marques d'acne.
- A nivell més profund actua on es troben els fribroblastos, produint una estimulació de la síntesi de col·lagen augmentant la fermesa i el rejoveniment de la pell.


És així com podem obtenir una pell més jove i lluminosa. Reduint taques, arrugues i generant un efecte tensor. Indicat per a totes aquelles persones que volen millorar o rejovenir l'aspecte de la seva pell.