Lífting invisible

És una tècnica per reduir la flacciditat. Amb el lífting invisible s'aconsegueix rejovenir el terç superior com el terç mig de la cara: puja les cues de les celles i defineix els pòmuls. És semblant a quan et fas una cua als cabells i la tracció.

Què és?

És una tècnica per reduir la flacciditat. Amb el lífting invisible s'aconsegueix rejovenir tant el terç superior com el terç mig de la cara: aclareix el cantó extern dels ulls, puja les cues de les celles i defineix els pòmuls.

En poques paraules, és poder veure't com fa sis o vuit anys enrere, sense cap canvi en els trets, volums o expressió.

És semblant a quan et fas una cua als cabells i la tracció d'ell mateix, puja tota la teva cara un centímetre cap amunt o cap enrere.

En què consisteix aquesta tècnica?

Es realitza una petita incisió a l'arrel de cabells, just a sobre de l'orella, i amb una tècnica i instrumental especial, s´utilitza una sutura quirúrgica que aconsegueix escurçar el múscul temporal i arrossegar la pell cap amunt sense necessitat d'actuar en la mateixa cara . Aquesta intervenció es realitza ambulatòriament i sol durar una mitja hora.

Quin seria el pacient ideal?

Persones entre 35 i 50 anys, la cara ha baixat per la flacciditat i els angles i corbes de la cara s'han difuminat per l'efecte de la gravetat i per la relaxació dels teixits tous de la cara, el greix i la pell. Una alternativa al lífting tradicional pensada per a aquelles persones que noten un descens de les estructures facials. Si la flacciditat és gran o les expectatives dels resultats són un canvi ostensible, aquesta tècnica es quedaria curta i llavors es recomana passar pel quiròfan i realitzar un lífting tradicional.

Quines cures cal seguir després?

Cap, la recuperació és immediata. No sol haver hematomes i la cicatriu, de només un centímetre, queda camuflada en el límit d'implantació de cabells.

Quins resultats s'aconsegueixen?

Puja fins a un centímetre les estructures facials caigudes: les celles, els pòmuls i l'oval facial.

Hi ha alguna contraindicació?

Aquesta tècnica està desaconsellada en pacients que tinguin una relaxació excessiva de la pell o que necessitin un major grau de rejoveniment general de la cara.

inici avantatge

Enfront d'altres tècniques per combatre la flacciditat, el mini lifting invisible aconsegueix resultats amb una mínima agressió que dura entre 3 i 4 anys sense necessitat de manteniment.

Es una tècnica per reduir la flaccidesa, definir l'oval i rejovenir tot el rostre. Amb el lífting invisible s'aconsegueix rejovenir tant el terç superior com el terç mitjà de la cara: aclareix el cantó extern dels ulls, puja les cues de les celles i defineix els pòmuls i l'oval facial.

En poques paraules, és poder veure't com fa sis o vuit anys enrere, sense cap canvi en els trets, volums o expressió.

És semblant a quan et fas una cua als cabells i la tracció d'aquest, puja tota la teva cara un centímetre cap amunt o cap enrere.

En què consisteix aquesta tècnica?

Es realitza una petita incisió en l'arrel del pèl, just a sobre de l'orella, i amb una tècnica i instrumental especial, es realitza una sutura quirúrgica que aconsegueix escurçar el múscul temporal i arrossegar la pell cap amunt sense necessitat d'actuar en la mateixa cara . Aquesta intervenció es realitza ambulatòriament i només dura una mitja hora.

Quin seria el pacient ideal?

Persones entre 40 i 65 anys, el rostre ha baixat per la flacciditat i els angles i corbes de la cara s'han difuminat per l'efecte de la gravetat i per la relaxació dels teixits tous de la cara, el greix i la pell. Una alternativa al lífting tradicional pensada per a aquelles persones que noten un descens de les estructures facials. Si la flaccidesa és gran o les expectatives del resultat són un canvi ostensible, aquesta tècnica es quedaria curta i llavors es recomana passar pel quiròfan i realitzar un lífting tradicional.

Quines cures cal seguir després?

Cap, la recuperació és immediata. No sol haver hematomes i la cicatriu, de només un centímetre, queda camuflada en el límit d'implantació del cabell.

Quins resultats aconsegueix?

 Puja fins a un centímetre les estructures facials caigudes, les celles, els pòmuls i l'oval facial.

Hi ha alguna contraindicació?

 Aquesta tècnica està desaconsellada en pacients que tinguin una relaxació excessiva de la pell o que necessitin un major grau de rejoveniment general de la cara.

Principal avantatge

Enfront d'altres tècniques per combatre la flaccidesa, el mini lífting invisible aconsegueix resultats amb una mínima agressió que duren entre 3 i 4 anys sense necessitat de cap manteniment.

Desitja conèixer millor aquest servei? Contacti amb nosaltres omplint els següents camps:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari