Mesoplàstia facial

Anomenem mesoplastia a la tècnica per la qual introduïm en la pell tots els elements necessaris com àcid hialurònic, vitamines, oligoelements, minerals, aloplàstica i homeopatia per a una correcta NUTRICIÓ CUTÀNIA. Aquests elements es combinen uns amb els altres en diferents proporcions sempre en funció del pacient i de la zona a tractar. 

És una tècnica mínimament invasiva en la que els elements introduïts ajuden a la pell a generar aquells elements que es van perdent amb l’edat, que són el col•lagen, la reticulina i la elastina. Les vitamines estimulen aquesta producció, amb la que s’aconsegueix el rejoveniment de la pell i un efecte tensor.

S'obté un millor aspecte i una expressió facial més descansada. Les petites arrugues que estan lligades a l’edat desapareixen progressivament i les que estan lligades a la expressió disminueixen. A més, tota la cara resplendeix.

La intenció és tenir els efectes del lífting sense els seus inconvenients, evitant o retardant en mesura del possible, la intervenció quirúrgica.

El Dr. Chams de París ha fet d’aquesta tècnica quelcom molt popular a França i Espanya i es recomana després de complir 40 anys, on la producció de la elastina i el col•lagen pateix un descens cada vegada més acusat.

La tècnica ha sigut difosa i preconitzada en febrer del 2.006 en un congrés a la clínica Teknon de Barcelona.

Sol·liciti informació i assessorament. No dubti a contactar amb nosaltres:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari