Tècnica de lifting de Coll de Nefertiti

Tècnica per a redefinir l'angle cervico-facial, és a dir, l'angle que hi ha entre la cara i el coll, mitjançant sutures elàstiques permanents amb anestèsia local.

Per a què serveix aquesta tècnica?

S'utilitza per redefinir l'angle cervico-facial, és a dir, perquè el coll no baixi en angle oblic, sinó el més recte possible, imitant l'angle que és te durant la joventut.

En què consisteix aquesta tècnica?

S'anestesia localment la zona i és realitzen dues petites incisions de nomes 2 centímetres darrere i sota els lòbuls de les orelles. Després, s'introdueix un dispositiu especial de sutura elàstic per una de les incisions i és recorre, per sota de la pell, tota la superfície que forma la regió de l'angle del coll, fins arribar a la part contralateral, on surt i és nua per donar-li la tensió adequada. El material de sutura que s'utilitza no és reabsorbible.

Qui seria el pacient ideal?

Persones amb una mica de greix al coll i cert despenjament però que no volen sotmetres a un lífting tradicional de coll.

Quines cures cal seguir després?

Després de la intervenció, s'ha d'aplicar fred a la zona. No solen aparèixer hematomes i no necessita sistemes de compressió, els dos punts que és donen a cadascuna de les incisions és retiraran als pocs dies. Si no és porta el cabell molt curt, el temps de recuperació és immediat encara que caldria utilitzar un fulard o mocador durant uns dies.

Quin resultats s'aconsegueix?

Estilitza el coll, repartint i retardant la pell i el greix sobrant. Si hi ha molt de greix a la papada, és convenient combinar aquesta tècnica amb la el làser lipòlisi per reduir-la.

Hi ha alguna contraindicació?

Només és desaconsella aquesta tècnica en aquells pacients que tinguin una relaxació excessiva de la zona i presentin molta flaccidesa, per als quals és millor un lífting de coll tradicional.

Principal avantatge: aquesta tècnica aconsegueix resultats immediats, no cal portar embenats, és realitza mitjançant una sutura elàstica no reabsorbible, no és treu pell i els seus resultats perduren en el temps. A més, si sorgeix alguna complicació, és pot retirar fàcilment, tornant a l'estat inicial.

Completi el formulari per tal de rebre més informació i assessorament:

Navega...
Màxim 5MB per fitxer i 10MB entre tots els fitxers del formulari